Una de les mezzosopranos més aclamades del món, Joyce DiDonato, s’estrena al Palau de la Música amb In my solitude, un concert que pretén recordar totes les persones que han patit solitud i aïllament.

La pandèmia va obligar a cancel·lar el concert que havia de fer la mezzosoprano estatunidenca al Palau el mes de maig. El programa inclou repertori d’òpera, lied i cançó de cabaret però sobretot està marcat per la nova realitat global: la pandèmia.

Mercedes Conde, directora artística adjunta del Palau, ha assegurat que la mezzosoprano ha apostat per visualitzar la solitud que senten molts intèrprets. La seva manera d’expressar-ho ha estat a través de personatges de l’òpera “que en la seva personalitat viuen situacions de soledat, com per exemple, Ariadna Naxos o Cleòpatra”, explica Conde.

En aquest concert, emmarcat dins el cicle Palau Grans Veus, DiDonato ha comptat amb el pianista i arranjador Craig Terry. L’artista, reconeguda arreu del món per les seves interpretacions de Mozart, Händel i Rossini, ha estat molt aplaudida per un públic entregat al qual ha agraït la presència. En una de les seves intervencions, emocionada, ha explicat el valor que suposa per a ella poder actuar en directe i no a través d’una pantalla.

Betevé